Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl902g1172kcal118.1g2.7g74.8g0g
Sokeri 557g2262kcal0g556.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 426g1463kcal43.4g298.4g5.1g14.9g
Leivinjauhe 33g58kcal1.7g12.4g0g0.2g
Omenasose, omatekoinen1639g2131kcal0g491.8g0g24.6g
Kuohukerma,valio,2dl1639g5574kcal32.8g49.2g573.8g0g
Maitorahka, milbona (500g)1639g1115kcal200g63.9g3.3g0g
Sokeri 262g1065kcal0g262g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 1967g1345kcal15.9g299g2g15.7g
Vadelma 820g337kcal8.2g33.6g6.6g30.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g39kcal0g9.7g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g66g134kcal0g16.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini39g137kcal33.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33663kcal907.6g4191.8g1331.2g171.4g
Valittu annoskoko10000g16831kcal453.8g2095.9g665.6g85.7g
Annoskoko puolitettuna5000g8416kcal226.9g1048g332.8g42.9g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021