Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)500g400kcal17g60g10g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 500g228kcal15g24g7.5g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala300g960kcal45g177g7.8g30g
Ruokasuola jodioitu 14g0.4kcal0.1g0g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g60g444kcal0g0g49.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3428g5041kcal237.8g531.6g216.6g60g
Valittu annoskoko1714g2521kcal118.9g265.8g108.3g30g
Annoskoko puolitettuna857g1260kcal59.5g132.9g54.2g15g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979