Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl292g88kcal13.4g5.5g0.9g4.7g
Kukkakaali 500g120kcal9.1g11g1.5g11.5g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen334g110kcal11g16.3g0g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3430g760kcal69.4g74g13.8g35.8g
Valittu annoskoko1715g380kcal34.7g37g6.9g17.9g
Annoskoko puolitettuna858g190kcal17.4g18.5g3.5g9g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892