Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali400g84kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g250g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Siirappi, tumma50g160kcal0g37g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3430g1732kcal129.6g127.4g74.8g26.2g
Valittu annoskoko1715g866kcal64.8g63.7g37.4g13.1g
Annoskoko puolitettuna858g433kcal32.4g31.9g18.7g6.6g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067