Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1493g8955kcal313.4g98.5g806g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g746g5328kcal0g1.5g597g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g37g136kcal1.3g29.7g1.3g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g2985g7612kcal176.1g95.5g713.4g0g
Kananmuna kuoreton 1642g2342kcal205.2g4.9g168.3g0g
Canderel makeutusjauhe112g430kcal3.2g104.2g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio2985g4179kcal83.6g194g358.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g57964kcal1565.6g1056.6g5288.4g0g
Valittu annoskoko10000g28982kcal782.8g528.3g2644.2g0g
Annoskoko puolitettuna5000g14491kcal391.4g264.2g1322.1g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913