Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4969g8447kcal993.8g0g496.9g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)808g1615kcal32.3g282.6g24.2g0g
Korppujauho 311g1137kcal32.6g232.6g3.2g16.5g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g2485g3354kcal74.5g96.9g298.1g0g
Kananmuna kuoreton 683g975kcal85.4g2g70g0g
Puolukka 745g289kcal3.3g50.7g3.7g19.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31635kcal2443.8g1329.6g1792.2g71.8g
Valittu annoskoko10000g15817kcal1221.9g664.8g896.1g35.9g
Annoskoko puolitettuna5000g7909kcal611g332.4g448.1g18g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667