Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g8533g2987kcal85.3g580.3g42.7g119.5g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g640g1933kcal121.6g1.3g160g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g187g381kcal5.2g6g37.3g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow160g400kcal0.8g12.2g40g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g427g115kcal5.5g20.5g0.9g7.3g
Oliiviöljy 53g472kcal0g0g53.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12574kcal436.8g1240.6g668.4g254.6g
Valittu annoskoko10000g6287kcal218.4g620.3g334.2g127.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3144kcal109.2g310.2g167.1g63.7g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094