Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 480g364kcal9g74g1g4.8g
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g300g60kcal3g9g0g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 180g538kcal41.1g0g42g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.7g17kcal0.8g0.1g1.5g0g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 1.5g4.3kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3432g2009kcal110g174.6g89.6g13.6g
Valittu annoskoko1716g1004kcal55g87.3g44.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna858g502kcal27.5g43.7g22.4g3.4g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144302