Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 898g315kcal41.5g17.5g2.7g22.4g
Kananmuna kuoreton 220g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g659kcal4g6g69.8g0g
Kevytmaito (Valio)200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g200g718kcal55.9g4g53.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3432g4193kcal270.4g75.6g303.8g44.8g
Valittu annoskoko1716g2097kcal135.2g37.8g151.9g22.4g
Annoskoko puolitettuna858g1048kcal67.6g18.9g76g11.2g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690