Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g452g348kcal10.4g2.3g33g0g
Sipuli 331g100kcal4.1g15.9g0.7g5.6g
Vesi602g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21.1g0.4g1.1g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 301g361kcal9.4g13.5g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3432g1825kcal54g105.6g128.4g13.4g
Valittu annoskoko1716g913kcal27g52.8g64.2g6.7g
Annoskoko puolitettuna858g456kcal13.5g26.4g32.1g3.4g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302612