Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g100g732kcal1g1g80.2g0g
Sokeri 85g346kcal0g85.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g559kcal16.6g114g2g5.7g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%501g326kcal55.1g21g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml50g11kcal4.1g0g0.2g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 20g67kcal0g16.4g0g0.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200g681kcal4g6g70.1g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 361g247kcal2.9g54.8g0.4g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3432g6661kcal223.2g621.6g353.8g18g
Valittu annoskoko1716g3331kcal111.6g310.8g176.9g9g
Annoskoko puolitettuna858g1665kcal55.8g155.4g88.5g4.5g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284