Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g405g351kcal67.7g9.3g2.8g0g
Kvinoa, jyvät225g842kcal29.3g155.3g13.5g13.5g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Persilja 113g31kcal1.6g1.2g0.2g9g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g113g441kcal37.1g0g32g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen225g74kcal7.4g11g0g0g
Rypsiöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.1g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3438g3783kcal287.8g359.8g127.6g47g
Valittu annoskoko1719g1891kcal143.9g179.9g63.8g23.5g
Annoskoko puolitettuna860g946kcal72g90g31.9g11.8g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395