Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g27.9g0.5g1.4g
Leivinjauhe 2.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen54g18kcal1.8g2.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 18g23kcal2g0g1.7g0g
Voi 2.1g16kcal0g0g1.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g4.6g24kcal0.2g2.7g1.4g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Banaani, kuorittu 38g33kcal0.4g7g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g659kcal17.2g97.4g20.8g4.6g
Valittu annoskoko172g329kcal8.6g48.7g10.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna86g165kcal4.3g24.4g5.2g1.2g
Arvot/100g100g192kcal5g28.3g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394