Cannelonit

Paistajauheliha ja lisää joukkoon sipulikkutiot, vihannekset, kasvisliemikuutio sekä 3dl vettä.

Lisää lopuksi juustoa 1dl (50g).

Täytä cannelonit ja laita ne vuokaan.

Kaada päälle tomaattimurska sekä kipparikerma.

Laita päälle loput juustoraasteesta.

Paista 225-asteessa n. 25min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Tiituvaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, naudanliha 17 %, ei rasvaa 55g74kcal5.9g1.1g5.1g0.1g
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)25g88kcal3.2g17.5g0.4g0.7g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g20g5.2kcal0.2g1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 20g21kcal0.7g3.6g0.2g0.6g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g25g28kcal0.6g1g2.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)12g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss15g47kcal3.6g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g530kcal28.6g50.2g23.4g3.2g
Valittu annoskoko172g265kcal14.3g25.1g11.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna86g133kcal7.2g12.6g5.9g0.8g
Arvot/100g100g154kcal8.3g14.6g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220932