KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g40g156kcal32.1g2.8g1.6g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 15g46kcal1.5g8.6g0.3g0.8g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g13g75kcal3g2.6g6.6g0.8g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 8.6g28kcal2.5g0.6g1.7g2.6g
Kananmuna kuoreton 29g42kcal3.6g0.1g3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.1g63kcal0g0g7.1g0g
Hiiva, 50g5.3g3.2kcal0.7g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g824kcal86.8g29.6g40.6g8.4g
Valittu annoskoko172g412kcal43.4g14.8g20.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna86g206kcal21.7g7.4g10.2g2.1g
Arvot/100g100g240kcal25.2g8.6g11.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533