Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)33g241kcal0.3g0.3g26.7g0g
Sokeri 47g190kcal0g46.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g183kcal5.4g37.4g0.6g1.9g
Kananmuna kuoreton 29g42kcal3.7g0.1g3g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.7g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.6g5.9kcal0.3g0.2g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g1332kcal19.8g170.6g61.4g4.8g
Valittu annoskoko172g666kcal9.9g85.3g30.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna86g333kcal5g42.7g15.4g1.2g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925