Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 1.2g8.1kcal0.3g0.1g0.7g0.1g
Kirjolohifilee 70g116kcal11.8g0g7.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juuriselleri 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu2.1g1.7kcal0g0.4g0g0g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 34g45kcal0.8g9.6g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g447kcal27.4g25.8g24.8g4.8g
Valittu annoskoko172g224kcal13.7g12.9g12.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna86g112kcal6.9g6.5g6.2g1.2g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144785