Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%59g59kcal7.1g1.5g2.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g84g51kcal1.3g11g0.1g0.8g
Keittojuurekset, Rainbow28g7kcal0.3g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g238kcal17.6g27.8g6.4g1.6g
Valittu annoskoko172g119kcal8.8g13.9g3.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna86g59kcal4.4g7g1.6g0.4g
Arvot/100g100g69kcal5.1g8.1g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154645