Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 24g20kcal0.4g4.1g0g0.7g
Mungpapu, Risenta38g109kcal9g15g0.4g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kurkuma, annos 2g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g3.8g0.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g270kcal19.4g40.2g0.8g2g
Valittu annoskoko172g135kcal9.7g20.1g0.4g1g
Annoskoko puolitettuna86g67kcal4.9g10.1g0.2g0.5g
Arvot/100g100g78kcal5.6g11.7g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344