Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka30g41kcal6.6g0.6g1.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Rice Dream, riisimaito45g21kcal0g4.2g0.4g0g
Täysjyväriisi. Risella.17g58kcal1.2g11.7g0.5g1g
Parsakaali, tuore, 257g18g5.5kcal0.8g0.4g0.1g0.3g
Punajuuri keitetty, annos 100g18g7.7kcal0g1.7g0g0.5g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g15g19kcal0.5g3.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g364kcal21.4g46.2g10.2g4.2g
Valittu annoskoko172g182kcal10.7g23.1g5.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna86g91kcal5.4g11.6g2.6g1.1g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.4g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557