Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 94g43kcal0g10.4g0g0.1g
Mansikka 47g22kcal0.2g4g0.1g0.9g
Sokeri 7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Mannasuurimo 24g74kcal2.4g15g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g339kcal5.2g73.8g0.8g3.6g
Valittu annoskoko172g170kcal2.6g36.9g0.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna86g85kcal1.3g18.5g0.2g0.9g
Arvot/100g100g99kcal1.5g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243970