Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai23g80kcal2.7g16.2g0.5g0.7g
Kauralese 4.2g15kcal0.8g1.9g0.3g0.7g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.2g0.3g1.3g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g25g57kcal3.7g0.2g4.7g0g
Broilerifileesuikale (Atria)28g31kcal6.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g616kcal29.4g44g35.6g5.6g
Valittu annoskoko172g308kcal14.7g22g17.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna86g154kcal7.4g11g8.9g1.4g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051