Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.2g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.3g0g0.2g
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Juuriselleri 9g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Sipuli 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g9g24kcal0.3g0.4g2.5g0g
Piparjuuri, annos 10g12g4.3kcal0.5g1.3g0g0.9g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g12g14kcal0.3g0.6g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g160kcal3.8g18.6g7.6g5.2g
Valittu annoskoko172g80kcal1.9g9.3g3.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna86g40kcal1g4.7g1.9g1.3g
Arvot/100g100g46kcal1.1g5.4g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767