Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 132g189kcal21g0g11.7g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour Yrttitarha25g75kcal0.9g1.5g7.3g0g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g538kcal45g3.4g38.2g0.6g
Valittu annoskoko172g269kcal22.5g1.7g19.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna86g135kcal11.3g0.9g9.6g0.2g
Arvot/100g100g156kcal13.1g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63571