Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Parmesan formaggio da pasta4.4g20kcal1.7g0g1.4g0g
Basilika, tuore 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla44g24kcal0.7g3g1g0.4g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 18g3.7kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss22g68kcal5.3g0.2g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g356kcal23.2g17.4g20.6g3.4g
Valittu annoskoko172g178kcal11.6g8.7g10.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna86g89kcal5.8g4.4g5.2g0.9g
Arvot/100g100g103kcal6.7g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318