Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.4g0.3g0.9g
Voi 11g79kcal0.1g0g8.9g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kaurahiutale 8.7g33kcal1.3g5g0.6g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light16g40kcal4.4g0.4g2.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki27g15kcal2.3g1.4g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g61g12kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Basilika, kuivattu 6.6g17kcal0.9g1.3g0.3g2.7g
Ruokaöljy keskiarvo 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g615kcal24.4g58.4g29.6g10.8g
Valittu annoskoko172g307kcal12.2g29.2g14.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna86g154kcal6.1g14.6g7.4g2.7g
Arvot/100g100g178kcal7.1g16.9g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255722