J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g44g72kcal8.8g0g4.4g0g
Makaroni ( tumma Torino )33g115kcal5.9g19.4g1.3g2g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Milbona Maito rasvaton66g22kcal2.2g3.2g0g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g4.4g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g502kcal37.2g47.2g18g4.6g
Valittu annoskoko172g251kcal18.6g23.6g9g2.3g
Annoskoko puolitettuna86g126kcal9.3g11.8g4.5g1.2g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750