Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 73g101kcal9.1g0.2g7.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki89g50kcal7.6g4.4g0.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g6g36kcal1.3g0.4g3.3g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Canderel makeutusjauhe2.8g11kcal0.1g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g410kcal36.2g18.8g21.2g0g
Valittu annoskoko172g205kcal18.1g9.4g10.6g0g
Annoskoko puolitettuna86g103kcal9.1g4.7g5.3g0g
Arvot/100g100g119kcal10.5g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856