Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)39g22kcal3.3g1.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g16g45kcal0.2g8.7g0g6.2g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g16g55kcal2.2g8.6g1.2g1.7g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g39g129kcal3.9g27.3g0.4g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.8g6.5kcal0g0g0.8g0g
Mustikka, Pakkasmarja47g16kcal0.2g3g0.3g1.5g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g5.5g2.3kcal0.5g0g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g1.2g3.4kcal0g0.7g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g582kcal22.8g101g7.4g19.8g
Valittu annoskoko173g291kcal11.4g50.5g3.7g9.9g
Annoskoko puolitettuna86g146kcal5.7g25.3g1.9g5g
Arvot/100g100g169kcal6.6g29.3g2.1g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047