Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.5g13kcal0g0g1.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 17g5.8kcal0.8g0.3g0g0.4g
Kanaliemi rainbow 1 L83g42kcal3.3g0.8g3.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)17g10kcal0.2g0.7g0.7g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g1.2g1.1kcal0g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.4g2.3kcal0g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.8g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kanaliemi rainbow 1 L14g7kcal0.6g0.1g0.6g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2.8g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g187kcal10.4g8.4g13g2.4g
Valittu annoskoko172g93kcal5.2g4.2g6.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna86g47kcal2.6g2.1g3.3g0.6g
Arvot/100g100g54kcal3g2.4g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563