Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri9g38kcal0g9.4g0g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g154kcal0g37.8g0g0g
Valittu annoskoko173g77kcal0g18.9g0g0g
Annoskoko puolitettuna86g39kcal0g9.5g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g11g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464