KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 27g7kcal0.4g0.9g0.1g0.5g
Paprika, punainen8.9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Retiisi 13g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g13g36kcal3.8g0g2.3g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 32g64kcal0.8g0.2g6.2g2.2g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g18g18kcal3.2g0g0.5g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g18g36kcal3g0.4g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g352kcal24g8.4g23g7.6g
Valittu annoskoko173g176kcal12g4.2g11.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna86g88kcal6g2.1g5.8g1.9g
Arvot/100g100g102kcal7g2.4g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235950