Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g50g185kcal2.3g15.5g12.5g1.9g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g19g36kcal3.6g0g2.4g0g
Katkarapu 23g15kcal3.2g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa13g38kcal2.9g0g2.9g0g
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g718kcal31.6g35g49.6g4.2g
Valittu annoskoko173g359kcal15.8g17.5g24.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna86g180kcal7.9g8.8g12.4g1.1g
Arvot/100g100g208kcal9.2g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415