Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)120g134kcal27.6g0g2.5g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus25g33kcal0.7g0.5g3.2g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g28g77kcal5g0.1g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g488kcal66.6g1.2g24g0g
Valittu annoskoko173g244kcal33.3g0.6g12g0g
Annoskoko puolitettuna86g122kcal16.7g0.3g6g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.3g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281129