Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 104g66kcal3.1g5g3.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.7g0.4g1.2g
Kananmuna 50g(kpl)21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Sokeri3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g618kcal17.6g66.2g30.6g2.4g
Valittu annoskoko172g309kcal8.8g33.1g15.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna86g154kcal4.4g16.6g7.7g0.6g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268