Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell47g52kcal10.8g0g1g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g38g135kcal5.4g22.1g2.6g3.5g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g43g75kcal5g10g0.7g5.7g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)26g46kcal0.5g0.9g4.5g1.2g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g19g23kcal0.8g3.9g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g659kcal45g73.8g18.4g22g
Valittu annoskoko173g330kcal22.5g36.9g9.2g11g
Annoskoko puolitettuna86g165kcal11.3g18.5g4.6g5.5g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023