Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g31g175kcal2.5g11.6g13.1g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g63g213kcal1.6g51.9g0.3g1.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.5g5.6kcal0.3g0.2g0.3g0.5g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Siirappi 18g53kcal0g13g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g1466kcal12.6g196.8g70.6g3.6g
Valittu annoskoko173g733kcal6.3g98.4g35.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna86g367kcal3.2g49.2g17.7g0.9g
Arvot/100g100g425kcal3.7g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785