Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä31g13kcal0.4g2.5g0.1g0.9g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g50g10kcal0.6g1.8g0.1g0g
Bratwursti (Pirkka)63g181kcal8.1g0.8g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g424kcal18.8g13g34.4g2.8g
Valittu annoskoko172g212kcal9.4g6.5g17.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna86g106kcal4.7g3.3g8.6g0.7g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.8g10g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991