Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti84g93kcal18.5g0.1g2.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Punaviini 14g10kcal0g0g0g0g
Rusina 1.7g4.9kcal0g1g0g0.2g
Oliivi kivetön musta rainbow19g34kcal0.1g1.1g3.2g0g
Ohrakas ohratärkkelys2.8g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g365kcal38g11.6g16.8g1g
Valittu annoskoko173g183kcal19g5.8g8.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna86g91kcal9.5g2.9g4.2g0.3g
Arvot/100g100g106kcal11g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355