Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)47g164kcal6.3g30.8g1.4g1.5g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 42g18kcal1.4g2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl16g22kcal2.1g0g1.4g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)8.4g30kcal1.9g0g2.5g0g
Paprika punainen 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli, annos 20g1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 38g120kcal10g0g9g0g
Ketsuppi, Pirkka1.6g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g722kcal43.8g68g29.4g3.6g
Valittu annoskoko173g361kcal21.9g34g14.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna86g181kcal11g17g7.4g0.9g
Arvot/100g100g209kcal12.7g19.7g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355158