Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 15g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Bataatti, kuorittu 18g14kcal0.3g3g0g0.5g
Palsternakka 4.7g3kcal0g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni 18g2.8kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Karjalanpaisti atria 700g27g44kcal5.2g0g2.5g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g147kcal12.8g9.6g5.6g3g
Valittu annoskoko173g74kcal6.4g4.8g2.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna87g37kcal3.2g2.4g1.4g0.8g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.8g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227472