PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 16g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Paprika keltainen 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Riisi puuroutuva 27g94kcal1.7g20.7g0.2g0.6g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g22g13kcal0.2g1.1g0.9g0.1g
Kasvisliemikuutio 2.2g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g3.3g13kcal1g0g1g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g2.2g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g348kcal7.8g50.2g12g3.2g
Valittu annoskoko173g174kcal3.9g25.1g6g1.6g
Annoskoko puolitettuna86g87kcal2g12.6g3g0.8g
Arvot/100g100g101kcal2.3g14.5g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358816