Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 114g152kcal9.7g20.1g2.3g5.7g
Papu valkoinen, keitetty 129g139kcal10.8g18g0.5g9g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kaali, valkokaali172g36kcal2.1g5.8g0.3g3.6g
Tomaattimurska 229g67kcal1.3g12.1g0.5g4.3g
Rajah Mild Curry Paste (10g)29g41kcal1.1g2.5g2.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 858g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4g36kcal0g0g4g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 86g273kcal20.9g39.2g1.6g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g1549kcal94.4g205g24.6g63.8g
Valittu annoskoko1720g775kcal47.2g102.5g12.3g31.9g
Annoskoko puolitettuna860g387kcal23.6g51.3g6.2g16g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140916