Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g667g160kcal8g22.7g1.3g14g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka133g15kcal1.5g1.5g0.3g1.3g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g120g36kcal1.8g6g0.5g0g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g493kcal26g73.2g4.8g35.2g
Valittu annoskoko1720g247kcal13g36.6g2.4g17.6g
Annoskoko puolitettuna860g123kcal6.5g18.3g1.2g8.8g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913