Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 33g293kcal0g0g33.1g0g
Vadelma 662g272kcal6.6g27.1g5.3g24.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka66g264kcal0g65.5g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe33g96kcal0.4g18.5g0g13.2g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 132g377kcal20.5g0.3g33.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 397g168kcal38.9g1.6g0.4g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g199g824kcal154.8g12.3g17.5g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)199g695kcal27.8g111.1g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g5974kcal498g472.8g206.2g75.4g
Valittu annoskoko1720g2987kcal249g236.4g103.1g37.7g
Annoskoko puolitettuna860g1494kcal124.5g118.2g51.6g18.9g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177