Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)334g2406kcal2.7g2.7g267.3g0g
Sokeri 468g1899kcal0g467.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 535g1834kcal54.5g374.2g6.4g18.7g
Kananmuna kuoreton 294g419kcal36.8g0.9g30.1g0g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 67g31kcal2g3.2g1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 16g59kcal3g1.8g3.5g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g13319kcal198.6g1705.2g616.6g47.2g
Valittu annoskoko1720g6659kcal99.3g852.6g308.3g23.6g
Annoskoko puolitettuna860g3330kcal49.7g426.3g154.2g11.8g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925