Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo263g1864kcal0.8g0.5g210g0g
Sokeri 263g1066kcal0g262.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 438g1501kcal44.6g306.3g5.3g15.3g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 350g305kcal3.7g64.1g1.4g6.3g
Taloussuklaa, Fazer175g901kcal6.8g98g52.5g9.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g26g105kcal0g26g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3441g12063kcal161g1522g577.8g61.8g
Valittu annoskoko1720g6031kcal80.5g761g288.9g30.9g
Annoskoko puolitettuna860g3016kcal40.3g380.5g144.5g15.5g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328