Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3954g1157kcal37.2g177.9g15.8g75.1g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g2326g3256kcal488.4g0g162.8g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g436g1483kcal28.8g340.1g2.6g0g
Sipuli 320g97kcal4g15.3g0.6g5.4g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g2267g1247kcal38.5g149.7g54.4g27.2g
Tilli, tuore 233g70kcal8.6g2.1g1.9g4.9g
Persilja 291g80kcal4g3.2g0.6g23.3g
Rypsiöljy 174g1542kcal0g0g174.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17862kcal1219g1376.6g826.2g271.8g
Valittu annoskoko10000g8931kcal609.5g688.3g413.1g135.9g
Annoskoko puolitettuna5000g4466kcal304.8g344.2g206.6g68g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045