Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)785g212kcal10.2g37.7g1.6g13.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Oliiviöljy 141g1249kcal0g0g141.3g0g
Paprikajauhe 11g34kcal1.5g1.9g1.4g3.9g
Linssi, punainen, Go Green1570g5102kcal376.8g769.2g15.7g188.4g
Vesi6541g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g147g176kcal3.7g8.8g13.2g2.2g
Peruna, keskikokoinen 60g628g377kcal9.4g81.6g0.6g5.7g
Tomaattipyree, Pirkka157g129kcal5.3g29.8g1.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14600kcal817.2g1864.8g351g431g
Valittu annoskoko10000g7300kcal408.6g932.4g175.5g215.5g
Annoskoko puolitettuna5000g3650kcal204.3g466.2g87.8g107.8g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322442