Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g100g105kcal5.9g14.9g2.5g16.5g
Sokeri 86g349kcal0g85.9g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g180g828kcal0.9g0.9g91.8g0.1g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Mustikka metsä- 360g159kcal1.8g23g2.2g11.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 400g257kcal12.8g19.3g14g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g10g54kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3442g6719kcal151.8g850.6g284.4g75.4g
Valittu annoskoko1721g3360kcal75.9g425.3g142.2g37.7g
Annoskoko puolitettuna861g1680kcal38g212.7g71.1g18.9g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520